Grad

Podržimo Magločistač!

21-07-2020 08:20

Redakcija sajta "Magločistač" pozvala je čitaoce, kolege i prijatelje da joj pomognu kako bi redizajnirala sajt. Apel redakcije Magločistača prenosimo u celosti.

"Sa vama smo pet godina. Trudimo se da aktivno pratimo probleme u našoj zajednici, da istinito, pravovremeno i objektivno informišemo javnost o dešavanjima i problemima koje uočimo u Subotici i njenoj okolini. Vi, naši čitaoci, obraćate nam se s poverenjem, ukazujete na mnoge nepravilnosti u našoj lokalnoj zajednici. Uz vašu pomoć, pokušavamo da ih predstavimo i da utičemo da oni budu vidljivi široj javnosti.

Danas je došlo vreme kada je nama potrebna vaša pomoć!

Subotičkom portalu Magločistač neophodan je redizajn sajta, a za taj posao nam je potrebna vaša pomoć i podrška!

Ukoliko je i vama važno da se čuje i čita istina, da se piše o onom o čemu drugi mediji ćute, da imamo zajedničku, lepšu i pregledniju medijsku platformu, budite naši saveznici u ovom poslu - podržite nas da redizajniramo našu stranicu - donirajte!

Tokom proteklih godina, razvijali smo se zajedno sa vama, prilagođavali vašim potrebama, trudili se da budemo bolji i pristupačniji. Naš cilj je da naš medijski prostor bude deo vaše svakodnevice, da uz nas pijete kafu, vodite razgovore, da budemo oaza slobodnog, kritičkog, drugačijeg mišljenja, da analiziramo i istražujemo, da se razvijamo...

O tome koliko je novca kroz ovu jednokratnu donatorsku kampanju, u trajanju od 10 dana, prošlo kroz naš novi onlajn sistem za doniranje, moći ćete da se informišete na brojaču. Redovno ćemo vas obaveštavati o tome kako je vaš novac potrošen.

Ukoliko niste u situaciji da novčano podržite naš rad, molimo vas najlepše, podelite ovu informaciju na vašim društvenim mrežama ili putem drugih aplikacija", navedeno je u saopštenju redakcije sajta Magločistač.

Poveznica ka stranici posredstvom koje je moguće podržati Magločistač dostupa je na adresi: https://donations.ndnv.org/